Over de auteur: Koos Degeling

Koos Degeling was vanaf zijn eerste herinnering gefascineerd door alles wat vliegt, rent, zwemt en kruipt in het dierenrijk. Deze fascinatie – verenigd met zijn liefde voor schrijven – heeft zijn weg gevonden.

Met ‘Kompas met vleugels’ maakt Koos zijn debuut als kinderboekenschrijver. Koos beheerst een bijzondere stijl van schrijven. Hij neemt de lezer op een natuurlijke wijze mee op avontuur. Een uitnodiging om al spelend mee te bewegen in een prachtig verhaal waar liefde, spanning, moed, vertrouwen en daadkracht te vinden is. ´Kompas met vleugels´ draagt een elementaire boodschap uit. Het bestaan van een innerlijk kompas waar eenieder gebruik van kan (leren) maken.

 

Koos studeerde af aan de schrijfopleiding van de Hogeschool voor de Kunsten te Utrecht en schreef voor theater, film, radio, blogs en tijdschriften (o.a. een eigen column in Primero).

 

www.facebook.com/koos.en.zijn.dierenrijk

Over de Illustrator: Geertje Grom

Geertje Grom komt als debuterend kinderboeken-illustrator vol tot haar recht in ‘Kompas met vleugels’. Met liefdevolle zorg en toewijding heeft zij de illustraties ten aanzien van het boek tot in detail laten ontstaan. Een noemenswaardige manier van illustreren die het boek een bijzonder warme uitstraling geeft.

 

Geertje is sinds 2011 zelfstandig illustrator/ontwerper. Zij volgde haar opleiding  aan de academie voor beeldende kunsten in Maastricht. Maakte illustraties voor o.a. Dagblad de Limburger, VPRO Gids, Crowd Effect, Bow&Hummingbird en Stichting Stomaatje.

 

www.geertjegrom.com

Copyright © Kompas met Vleugels 2014